Termékek Menü

Ajánlói rendszer

Kedves Vásárlóink! 

A Sminktetoválás kellékek webshopunkon indulásunk óta több ezer vásárló fektette belénk bizalmát, és sikeresen, elégedetten távoztak vásárlást követően. Legújabb ajánlói rendszerünkkel az a célunk, hogy  Partnereink is jól járjanak sikerünkkel. 

Nagyon egyszerű működése van ajánlói rendszerünknek
Ajánlja ismerősének, barátainak, kollégáinak webshopunkat a felhasználói fiókjában megtalálható linkkel, és az így hozott vásárlás értékének az 5%-át visszaadjuk Önnek!


Ki lehet megbízott ajánló nálunk? 

Aki regisztrált fiókkal rendelkezik webshopunkon. A regisztrációt több szempontból is érdemes megcsinálni, hiszen regisztrált felhasználóinknak már hűségpont rendszert is kialakítottunk. Erről részleteket itt talál: https://www.sminktetovalaskellek.hu/husegpont


Mit kell tennie ? 

Regisztrációt követően, bejelentkezés után a személyes menüpontban az "Affiliate" almenüt kiválasztva láthatja az eddig elért eredményeit. Ezen az oldalon találja ajánlói linkjét. A link el van látva egyedi azonosítójával, így ha valaki ezen linket használva adja le vásárlását webáruházunkban, a rendszer automatikusan felismeri, ki által érkezett a vásárló. Sikeres rendelést követően a jutalékot jóvá is írjuk Önnek.

Hogyan történik a kifizetés?

A jutalék kifizetés kupon formájában történik. A kifizetést Ön tudja kezdeményezni a partner fiókban.A kifizetés kezdeményezése után automatikusan küldjük Önnek a kuponkódját e-mailben, amit bármikor felhasználhat webáruházunkban. 

 

Izgatottan várjuk a közös munkát!

Lux-Beauty Kft.