Termékek Menü

Apriline Normal Filler ( hyaluronsav )

Ár:
58.000 Ft (45.669 Ft + ÁFA)
Szerezhető hűségpontok: 580
Cikkszám: 4500143
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

Az Apriline Normal a termékcsalád legsokoldalúbb feltöltőanyaga, hiszen kifejezetten a felszíni és mélyközép ráncok korrekciójára készült, valamint kiválóan alkalmazható a mélyedések feltöltésére az arc legtöbb területére kiterjedően. Az egyetlen kivételt a szemekhez közeli területek jelentik. Könnyen kezelhető, és a páciens számára nagyon kicsi vagy semmilyen kellemetlenséggel sem jár. Más Apriline termékekhez hasonlóan az Apriline Normal alkalmazása is ragyogó, megújult bőrt eredményez. A hatása azonnali és hosszan tartó.

Alkalmas a felszíni és középmély ráncok feltöltésére, jól használható a kifejezetten kényesebb területeken is (nyak, nyakvonal). Szépen korrigálja még a száj kontúrját és teltségét. Vékony és közepesen vastag bőr esetén hatékonyan korrigálja az enyhébb ráncokat és redőket.

Indikációk: nyak és dekoltázs feltöltése, a szájkontúr és -volumen korrigálása degeneratív elváltozások kockázata nélkül, közepes ráncok feltöltése, dohányos ráncok kezelése, szarkalábak korrigálása, glabella, nasolabiális ráncok, homlok redők, az orca ráncainak korrigálása.

Az Apriline Normal hatása 6-10 hónapig tart.

 

A svájci Suisselle vállalat tökéletesen megfelel a legmagasabb iparági biztonsági sztenderdeknek, de ezen túlmenően rendkívül fontosnak tartja a termékeit használó orvosok védelmét és páciensek biztonságát!
Ön biztos lehet abban, hogy:

 • a piac egyik legjobb minőségű termékcsaládját használja,
 • a Suisselle szigorúan szabályozott gyártási folyamatokat alkalmaz,
 • a vállalat a legújabb tudományos innovációt alkalmazza annak érdekében, hogy a leghatékonyabb és legeredményesebb dermato-kozmetikai készítményekkel lássa el az orvosi felhasználóit,
 • a gyártó ISO 13485 minősítésű laboratóriumot működtet megfelelve a legmagasabb biztonsági és szabályozási sztenderdeknek.

Az Apriline feltöltőanyagok előnyei

 • BIOFERMENTÁCIÓS ELJÁRÁSSAL KÉSZÜL, NEM ÁLLATI EREDETŰ
  Az Apriline nem állati eredetű hyaluronsavat tartalmaz, amit biofermentációs eljárással érnek el.
 • KERESZTKÖTÉS MIATT STABILABB A SZERKEZETE
  A stabilabb szerkezet érdekében a hyaluronsav molekulák közötti keresztkötést hozzáadott BDDE biztosítja.
 • HOMOGENIZÁLT
  A homogenizációnak köszönhetően a gél finomabb és elasztikusabb, így akár kanüllel is könnyedén használható.
 • NAGY TISZTASÁGÚ
  A termék tisztasága felülmúlja a szigorú Európai Szabványokat is. Ennek következtében az Apriline termékek eltarthatósága hosszabb a megszokottnál: 2 év.
 • KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, STERIL TŰK
  A tű kiváló minőségű orvosi fémből készült, és minden szennyeződéstől mentes. A szigorú sterilizálás eredményeként a legmagasabb elvárásoknak is megfelel a tisztasága és a sterilitása.
 • MAGAS MINŐSÉGŰ CSOMAGOLÁS
  A készítmények magas igényességgel készült csomagolásban kerülnek forgalomba, ami felülmúlja az EU sztenderdeket.