Termékek Menü

Chuse Lux LSB sminktetováló gép

Ár:
430.000 Ft (338.583 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 450002
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

A Luxury-Suzy beauty logóval ellátott gépek nálunk jól bevált termékek. Motorjaik erősek, a gyártó nagyüzemi használatra fejlesztette ki őket. Magyaroszágon és Szlovákiában több referenciaszalonunkban egyaránt-  saját márkás professzionális sminktetoválógépeink valamelyikét használjuk. Rendkívül megbízható gépek, így a garanciájuk is hosszabb a szokásosnál. Légy te is partnerünk, kérj bővebb tájékoztatást e-mail -ben:

luxurysminktetovalas@gmail.com

Ez a C5T gépi készlet a Chuse Beauty legújabb kiadása, egyedülálló külső megjelenéssel, a készlet tartalmaz 20 db tűmodult is;

Automatikus digitális szabályozó, működési feszültség 100 - 240V

Névleges teljesítmény 0 -12V

Svájci motor, könnyen kezelhető panel, rugalmas PVC tápkábel.

.

Műszaki adatok a kézi egységre:

Anyag: alumíniumötvözet

Méret: Hosszúság 13 cm x Átmérő 2 cm

Súly: 90g.

Teljesítményszabályozó:

Méret: Hosszúság 30cm x Szélesség 19cm x Magasság 7cm

Súly: 650g.

A termékre 1,5 év garanciát adunk ,  esetleges meghibásodás esetén cseregépet biztosítunk a javítás idejére.

Több fajta tűmodul csatlakoztatható hozzá ( https://www.sminktetovalaskellek.hu/tuk-tusapkak-81/chuse-sminktetovalo-tumodul-532 ),  így maximálisan kihasználható szemöldöktetoválás szemhéjtetoválás , ajak tetoválás arcpírtetoválás , orvosi pigmentáció területén is , mezopenes arckezelésekre is alkalmas. 

Tisztelt Vásárlóink!

A Szlovákiai helyzet miatt, a megrendelt termékek kézbesítése több időt igényel, ezért kérjük szíves türelmüket. A leadott megrendeléseket 2020. 11. 10-ig igyekszünk kézbesíteni mindenkinek.