Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hűségpont

Hűségpont

Megjutalmazunk hűségedért!

Mivel nagyon fontos számunkra, hogy elégedettek legyenek vásárlóink, úgy döntöttünk, hogy valamilyen formában ezt megháláljuk Nekik. Bevezettük Hűségpont rendszerünket, amivel ha nálunk vásárolsz úgy minden elköltött 100 ft után mi visszaadunk Neked 1 Ft-ot pont formájában. Az így összegyűjtött pontokat később felhasználhatod 1 pont = 1 Ft értékben következő vásárlásaid alkalmával, így csökkentve a kosarad fizetendő értékét. Tehát ha például 5.000 Ft értékben vásárolsz, és van 300 pontod amit fel szeretnél használni, úgy a végösszeged 4.700Ft lesz. A Hűségpontokat sikeresen lezárt vásárlás után írjuk jóvá számládon, és 365 napod van felhasználni azokat.

 

Hogyan működik a Hűségpont rendszer?

Amennyiben csatlakozni szeretnél Hűségpont rendszerünkhöz, mert gyűjteni szeretnéd a pontokat, úgy kérlek vedd figyelembe, hogy csak regisztrált vásárlóként van rá mód.A vásárlásodhoz tartozó Hűségpontokat a rendelés leadásakor a kosárérték alapján számoljuk ki. Új vásárláskor a rendelkezésedre álló pontokat bármely termékre vagy termékekre elköltheted.A Hűségpontokat a pénztárnál történő vásárláskor lehet beváltani. A Hűségpont gyűjtése teljesen automatikus, annyit kell tenned, hogy vásárlás előtt bejelentkezel. Így leadott vásárlások lezárása után 100Ft-oként 1 pontot jóváírunk számládon.

 

Hol találom a Hűségpontjaimat?

Hűségpontjaid megtalálásához kérlek jelentkezz be. Vásárlás után jóváírt pontjaidat a személyes menüben, a "Hűségpontjaim" menüpont alatt találod meg.

Vásárlás során minden termék oldalán, a képernyő jobb oldalán látni fogod, hogy ha az adott terméket megvásárolod, akkor ezért hány Hűségpontot kapsz. Így már a termékek kiválasztásakor, illetve a vásárlás során végig látod, mennyi Hűségpontot tudsz gyűjteni.

 

Hogyan tudom beváltani a Hűségpontjaimat?

Ha van már összegyűjtött Hűségpontod, úgy tudsz vele vásárolni webshopunkon. Vásárlás során a pénztárnál tudod bármely termékre vagy termékekre beváltani, 1 pont 1 Ft értékben. Az összegyűjtött pontokat 365 napig tudod beváltani, azt követően automatikusan törlődnek.

 

Jár-e Hűségpont a Hűségponttal fizetett vásárlás után?

A Hűségpontokkal fizetett részért nem, az azt meghaladó részért igen. Pl. a rendelés értéke 5000 Ft, ebből 1000 Ft-ot Hűségponttal fizetsz, akkor 4000 Ft után újabb 40 Hűségpontot írunk jóvá Neked.

 

Egyéb felhasználási feltételek!

  • Hűségpontokat kizárólag regisztrált vásárló kaphat.
  • Minden vásárlás során újabb Hűségpontokat tudsz gyűjteni, melyek az adott vásárlás vételárának jóváírási napjától számított 365 naptári napon belül használhatók fel.
  • A Hűségpontokat nem lehet készpénzre váltani és nem lehet más vásárlónak átadni.
  • Lemondott vagy át nem vett rendelésért nem jár Hűségpont.
  • A szállítási költséget és az esetleges utánvét díjat nem számítjuk be a Hűségpont pontalapként.
  • Az akciós termékek esetén fele annyi pont jár, mint a normál árú termékek esetén.