Termékek Menü

Hyaluron fillers

Mi a keresztkötött hialuronsavas ráncfeltöltés?
A keresztkötött hialuronsavas ráncfeltöltő injekció egy steril és pirogén-mentes gél beadását jelenti, amely foszfátpuffer tartalmú fiziológiás sóoldatot és nem állati eredetű keresztkötött hialuronsavat tartalmaz. A gél nem tartalmaz latexet, viszkoelasztikus, tiszta, színtelen és biológiai úton lebomló.
A hialuronsav szintetikus keresztkötése javítja annak stabilitását, élettartamát és viszkoelasztikus tulajdonságait.
A keresztkötések kialakításához 1,4 butánediol diglicidil étert (BDDE) használunk, amely szénatomok segítségével tartós kötéseket képez a hialuronsav molekulák között, ezzel növelve a termékek élettartamát a szervezetben.
A keresztkötés a hialuronsav molekulák lineáris láncát háromdimenziós struktúrává alakítja, amely ellenállóbb a bontóenzimekkel szemben, miközben megőrzi az anyag biokompatibilitását. Ezáltal egy vízben nem oldható gél jön létre, amely az emberi szövetekbe juttatva is stabil marad, majd az izovolumetrikus lebomlás következtében pár hónap alatt, lassan felszívódik. A molekulák méretének és a köztük létrejött keresztkötések számának növekedése nagyobb ellenálló képességet eredményez a bomlási folyamatokkal szemben. (A létrehozható keresztkötések száma azonban nem léphet túl egy bizonyos értéket.)
Egy további fontos tényező, amely hatással van a kész termék összetételére és állagára, a gélben található hialuronsav koncentrációja. A hialuronsav koncentrációját mg/ml mértékegységben mérik, tekintetbe véve az oldható molekulákat (szabad hialuronsav részecskék) és a fel nem oldott (keresztkötött) részecskéket.
A szilárdabb struktúrájú gélek ellenállóbbak az arcizmok mozgása során létrejövő dinamikus erőkkel szemben, ezért alkalmasak a mélyebb orr- és szájkörüli ráncok korrekciójára is.
A keresztkötések sűrűsége közvetlenül befolyásolja a vízfelszívó képességet. A keresztkötések magasabb száma esetén a hialuronsav láncok hálója sűrűbbé és kevésbé rugalmassá válik, így a víz is nehezebben hatol át rajta.
Rendezés:
Nézet:
900 Ft (709 Ft + ÁFA)
5.000 Ft (3.937 Ft + ÁFA)
66.000 Ft (51.969 Ft + ÁFA)

Tisztelt Vásárlóink!

A Szlovákiai helyzet miatt, a megrendelt termékek kézbesítése több időt igényel, ezért kérjük szíves türelmüket. A leadott megrendeléseket 2020. 11. 10-ig igyekszünk kézbesíteni mindenkinek.