Termékek Menü

Sminktetoválás Oktatás

Alap és haladó kis csoportos képzések

„Tanulj, fejlődj, profitálj!”

Kiknek ajánljuk tanfolyamainkat?
Mindenkinek, aki a szépségiparban mozog, és szeretné bővíteni szolgáltatásai körét. A tanfolyamokra való jelentkezés feltétele a kozmetikai bizonyítvány.
Sminktetoválóknak, akik szeretnek folyamatosan megújulni, és mindig a legújabb és legmodernebb technikákkal dolgozni. A klasszikus és ismert technikák mellett nálunk megismerkedhetsz a legújabb trendekkel is!
Akik szeretik a kis csoportos, magánjellegű képzéseket, és fontosnak tartják, hogy egy szakember kiemelt figyelme mellett tanulhatnak!
 
A tanfolyamok helyszíne:
Mivel cégünk tevékenységi körei közül az oktatás és a marketing tevékenység nem helyhez kötött,  Európán beül szinte bárhova szívesen kiszàllunk .  Több fő esetén az adott országban bérlünk a tevékenységre alkalmas helyiséget,  ahol ezen szolgaltatásokat angol, magyar vagy szlovák nyelven biztosítjuk ügyfeleinknek. 

Részletekért érdeklődj telefonon!

Az oktatóról
Balogh Kondor Zsuzsanna vagyok, 11 éve foglalkozom sminktetoválással, 4 éve orvosi pigmentálással. Eddig többszáz tanulónak adtuk át elismert kollégáimmal azt a tudást, amit általában külföldről, első kézből hozok be hazánkba. A világot járva nagynevű szaktekintélyektől igyekszem elsajátítani a legújabb trendeket, technikákat. Így az arcpírtetoválás Magyarországi, Szlovákiai meghonosítójaként is engem tartanak számon. A Beauty kiállítások szakmai előadójaként is találkozhattál már velem. Én mégis azt szeretem, ha a munkásságunkat, elhivatottságunkat a tanulóinknak átadott tudásban mérik.
 
Hiszem, hogy a sminktetoválást csak egy- két fős oktatás keretén belül, kellő türelemmel, odafigyeléssel lehet tökéletesen megtanítani. Legyen szó alap vagy haladó sminktetováló tanfolyamról, azt gondolom, mindenki megérdemli, hogy egyedi figyelmet kapjon. Mivel egyénenként változó a kézügyesség, a saját tempó, a csoportos oktatásnál valaki mindig csalódott lehet, és úgy érezheti, hogy kevesebb figyelmet kap, lemarad a többiektől. Ennek elkerülése érdekében én az egyéni, maximum 2 fős oktatás híve vagyok. A tanfolyam során nem csak a tankönyvben leírtakat tanítjuk meg a kozmetikusoknak, hanem a hosszú évek során megtapasztalt "titkokat" is örömmel megosztjuk. Segítőkészségünknek, türelmünknek és a tanulóink szorgalmának köszönhetően jó néhány sikeres sminktetoválót indítottunk el pályáján.
 
Aki nálunk végez, annak az oktatás után sem engedjük el a kezét, számukra él az ún. "Helpline" vonal, mely egy hónapig non-stop segítséget nyújt, ha váratlan, bizonytalan helyzetbe kerülnek tanulóink.

Jelentkezéshez és további információhoz töltse ki az alábbi ürlapot!


Válasszon tanfolyamaink közül!