Termékek Menü

Sminktetováló gépek

Rendezés:
Nézet:
430.000 Ft (338.583 Ft + ÁFA)
135.000 Ft (106.299 Ft + ÁFA)
29.000 Ft (22.835 Ft + ÁFA)
49.000 Ft (38.583 Ft + ÁFA)
69.000 Ft (54.331 Ft + ÁFA)
41.000 Ft (32.283 Ft + ÁFA)
A sminktetováló gépekről
 
Ha gépvásárlás előtt állsz, általánosságban nem árt pár dolgot felmérni, hisz ahhoz, hogy minőségi és szép tetoválásokat készíts, elengedhetetlen egy számodra legmegfelelőbb sminktetováló gép választása.
A bőséges választék nem könnyíti meg a dolgodat és mérlegelned kell, hogy a gépnek milyen tulajdonságait részesítsd előnyben. Néhány fontos szemponttal szeretnék neked segíteni a döntésben. 
 
A gép alaptulajdonságai: Az egyszerűbb gépeket használat előtt neked kell összeszerelni, néhány apró alkatrészből. Ez mindamellett, hogy időigényes feladat, könnyen véthetsz hibát ennél a műveletnél. A tűt, tűsapkát szintén darabokból kell összeillesztened. A profi gépeket már köny- nyebb összeszerelni és kezelni. A tűmodulban egybe van építve a tűcsúcs és a tű, ami egyszer használatos. A tű és
a tűvezető is egybe van intergrálva, így nem áramlik vissza vér, vagy festék a kézifejen belül. Válassz halk és diszkrét sminktetováló gépet! A sminktetoválás folyamata egy maximális koncentrációt igénylő művelet, amihez nagyon fontos számodra a zajmentes környezet. Vendégeidnek ijesztő lehet egy hangos gép és fölöslegesen kelt bennük félelmet. A gépek ki- be kapcsolását lehet kézi vezérléssel és lábpedállal is irányítani. A pedálos gépek tehermentesítik a kezet munka közben, de érdemes vásárlás előtt kipróbálni, neked melyik kényelmesebb.
 
A kéziegység: A rezgésmentes kéziegység nem csak precíz munkát eredményez, de kíméli a kezedet munka közben.
Legyen könnyen kezelhető és összeszerelhető! Fontos a tű vagy a modul biztonságos és stabil csatlakozása. Az egyenletes vonalvezetés a tű oldalirányú elmozdulásától és a le-fel mozgásától is függ. A kiváló minőségű gépek kiküszöbölik
az oldal irányú mozgást, így biztosítják a festék egyenletes bőrbe jutását és nem utolsó sorban csökkenti a fájdalom és a sérülés kockázatát: kisebb lesz a tetoválással járó bőrsérülés, a felület szebben és gyorsabban gyógyul, a festék pedig nagyobb mennyiségben marad meg a bőrben.
 
A tű beállítása: A modern gépeknél elengedhetetlen funkció a tű mélységének beállítása. Ez azért fontos, mert a bőr vas- tagsága eltérő az arc más-más területein, ezáltal különböző mélységekbe kell a festéket bejuttatni. Egy mikroszenzor folyamatosan méri a bőr ellenállását, így szabályozva a megfelelő tűmélységet. Ez egyenletes és szabályos pigmentbevitelt eredményez, amitől vendégeid tetoválása tartós és egységes lesz. A kezdetleges gépeknél csak az érzéseidre tudsz hagyatkozni.
 
Bőr típusa és kezelt felület beállítása: 
Egy további funkció, ami megkönnyíti munkádat. A bőr ellenállása alapján a pigmentek egyenletesen kerülnek minden bőrtípusba, és idővel szépen, egységesen is kopnak majd. A tű leütési sebességét is szabályozhatod manuálisan, vagy rábízhatod egy digitális, mikroprocesszor által kontrollált gépre is.
 
A leütési sebesség: A tű másodpercenkénti leütését jelenti. Egy egyszerű, de nagyon fontos beállítás, amin sok múlik! Az egyszerűbb gépek esetében ez nem állítható, ami sajnos a tű oldal irányú kilengése miatt pontatlan munkát eredményezhet. A modern gépeken manuálisan, vagy digitálisan állítható a leütési sebesség. A manuálisan állítható, de már mikroprocesszor által kontrollált gépek nagyon hasonlóak a teljesen digitális gépekhez, ám áruk kedvezőbb, és maximálisan alkalmasak minőségi munkára. A teljesen digitális, mikroprocesszoros gépek minimális sérülést és fájdalmat okoznak vendégeidnek. Sebessége széles skálán változtatható, így mindig a legmegfelelőbb beállítással dolgozhatsz. Ezek a gépek maximálisan hozzájárulnak a gyönyörű és egyenletes sminktetováláshoz.
 
Garancia: Új gép vásárlása esetén elengedhetetlen a garancia. Tájékozódj vásárlás előtt a szervíz lehetőségekről, az esetleges csere gép biztosításáról is! Használt gépeket csak megbízható helyről vásárolj!

Tisztelt Vásárlóink!

A Szlovákiai helyzet miatt, a megrendelt termékek kézbesítése több időt igényel, ezért kérjük szíves türelmüket. A leadott megrendeléseket 2020. 11. 10-ig igyekszünk kézbesíteni mindenkinek.