Termékek Menü

Szempilla növesztő-dúsító szérum

Ár:
7.100 Ft (5.591 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 783
Elérhetőség: Átmeneti készlethiány

Leírás és Paraméterek

Egy szérum, ami megoldást nyújt vékonyszálú, és rövid szempilládra! Ha a Te pilláidat is megviselte a sok műszempilla, szükséged lesz erre a tápláló, és erősítő szérumra!

Kifejezetten természetes szempilla, és szemöldök megerősítésére, nagyítására, és meghosszabbítására kifejlesztett ápoló gél.

Klinikailag bizonyított hatás: a szérum rendszeres használatával a természetes szempillák 55%-al nőttek 14 nap alatt.

A kondicionáló aktiválja a szempilla és szemöldök növekedésének folyamatát, felgyorsítja a regenerálódást, táplálja, és hidratálja a szálakat a tövektől a végekig.

Így használd: Reggel és este, tisztítás után vidd fel a szérumot az ecset segítségével, a szempilláid alsó- és felső vonalára. Vékony rétegben kend be, és alkalmazd akár napközben is, 2-3 alkalommal. Csak a szempillák tövére vidd fel, a végekre nem kell alkalmazni! A szérum használata után várj legalább két percet, hogy a gél alaposan beszívódjon, és ne érje külső környezeti hatás!

A látványos eredmény érdekében javasoljuk, hogy legalább 60 napig használd a szérumot, és naponta 2-5 alkalommal. A szempilla, és a szemöldök szőrök testünk leglassabban növő szőrzetei, így a megerősödéshez időre, és rendszeres ápolásra van szükség!

A gél nem irritálja a szemet, de allergiás reakció esetén ne folytasd a kezelést.

Tisztelt Vásárlóink!

A Szlovákiai helyzet miatt, a megrendelt termékek kézbesítése több időt igényel, ezért kérjük szíves türelmüket. A leadott megrendeléseket 2020. 11. 10-ig igyekszünk kézbesíteni mindenkinek.