Termékek Menü

Contoure tűmodul

Ár:
1.100 Ft (866 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 401
Elérhetőség: Raktáron
Kapható választék:
Típus:

Leírás és Paraméterek

A tűk egy egyszerhasználatos modulban lettek integrálva. A higiéniai tűmodulok sajátossága még, hogy rendkívül gyorsan és egyszerűen helyezhető a kézi egységbe, így munka közben is könnyen cserélhető.

Az 1-es tűket vastagságtól függően használhatod kontúr készítéséhez,  illetve 3D -s szemöldökszálak precíz kivitelezéséhez.

A 3-as kör tű ajánlott a száj félsatír, satír tetováláshoz, vastag szemhéjkontúrhoz, satiros szemöldök kitöltéséhez , orvosi tetoválásokhoz, füstös szemhéjtetováláshoz.

Az RL megnevezésű tűmodulban kör alakban vannak a tűk integrálva, míg az F jelöléssel ellátottakban pedig sorban egymás mellett helyezkednek el a tűk.
Egyedi megrendelés formájában rendelhető 7,9, 11,13-as tű is -amelyek csak gyakorlott kézbe orvosi tetoválásokhoz és arcpír tetoválásokhoz ajánlottak.

Ez a tűmodul kompatibilis a 4500092-es cikkszámú  termékkel.

Ha bizonytalan vagy, mikor, melyik tűt, tűmodult válaszd, hogy a lehető legkíméletesebben, a legszebb munkát add ki a kezeid közöl, jelentkezz tanfolyamainkra! Akar egyedi igényeiddel is: Oktatás, tanfolyamok >>>

Sminktetováló alap és haladó tanfolyamaink folyamatosan indulnak , itt találod a részleteket: https://www.sminktetovalaskellek.hu/sminktetovalas-oktatas-94

 

Tisztelt Vásárlóink!

A Szlovákiai helyzet miatt, a megrendelt termékek kézbesítése több időt igényel, ezért kérjük szíves türelmüket. A leadott megrendeléseket 2020. 11. 10-ig igyekszünk kézbesíteni mindenkinek.